kan jag?!?Jag har fått för mej att jag ska baka Macarons... antagligen ingen bra ide, med tanke på att jag aldrig bakar något annat än muffins, inte ens kanelbullar....
men det kan väl vara värt ett försök, har inte lyckas hitta ett ställe i min lilla stad som säljer dom :(
jaja, nu ska jag städa lite, med betoning på lite, Totte har redan städat 80% av lägenheten, de e min klädhög och kattlådan kvar...

Bye 4 now

Fika med barndomsvän

Idag kom Michaela och fikade. Michaelas mamma och min mamma umgicks när jag var runt 8 år... sedan tappade dom kontakten. men för ca en månad sedan tog Michaela kontakt med mej och så idag tog vi en fika...
Mycket trevligt, med tanke på att vi inte har pratat på X antal år...

Bye 4 now

jobb, jobb, jobb

Hej hej
nu är det en full jobbarvecka för mej, förra veckan jobbade jag bara måndag och tisdag. nu e jag bara ledig onsdag och torsdag.
På torsdag ska jag, mamma och Totte åka till mormor, jag ska fråga henne om hon har lust att sticka en tröja till mej, en som man kan ha på sena sommarkvällar vid grillen... nu e det bara semestern som saknas.

Bye 4 now

shopping och fika

Det är helt otroligt vad en shopping-runda och fika  med en kompis kan göra med humöret.
Jag hittade ett par caprijeans, en tshirt med beatles motiv och ett par solglasögon... super nöjd.

Nu har jag två shoppingprojekt kvar.
1: Åka till Ikea och handla lådor till hall-garderoben. Den måste organiseras
2: Åka till Ullared (den 5e juni) och bara se vad jag hittar... jag har lite små saker jag vet att jag ska leta efter men den största delen av ullared-budjeten är fri :P
Jag ska åka med två tjejer från jobbet. Vi är rätt olika alla tre, i klädstil, så det ska bli kul att se hur vi kompleterar varandra vid provhytterna.

så nu ska jag bara vänta på min lön...

Bye 4 now

vart tog solen vägen???

Vart e solen? här e det bara mulet, kvavt och USCH...
jag vill kunna ta med mej en filt och fika till slottsparken med några kompisar eller bara min Totte. Men vädergudarna e inte på min sida idag.
Får hoppas att det bättrar på sej framåt veckan, jag jobbar i morron kväll men sen e jag ledig tom måndag. Låååång ledigt :D

nää nu ska jag ta min kopp te och läsa klart min bok... njuter lite iaf, fast vädret inte är så bra

 

Bye 4 now


söndags-sur

Jag vet inte vad det e med mej idag. jag e hur grinig som hälls, utan anledning.
vi har precis kommit hem från city gross och köpt godis så nu ska jag sätta mej och titta på första sesogen av ugly betty... det slår aldrig fel.

Hoppas ni har haft en bra helg

Bye 4 now

Reslust

Jag har tänkt på att åka till London, Paris och Kreta... men vart ska jag få pengarna ifrån.
När jag sitter och läser vissa bloggar om folk som hipsomhap åker på sista minuten resor var 5e vecka och shoppar för tre av mina månadslöner så kan jag inte låta bli att undra om man borde byta jobb???
Problem nu 1:
Jag ÄLSKAR mitt jobb, skulle bara vilja ha en större tjänst

Problem nu 2:
OM jag skulle få för mig att byta, vad skulle jag byta till??? här i stan finns det inga jobb, eller jobb finns men det finns tre gånger ¨så många arbetslösa.

Problem nu 3:
jag kan inte bara flytta för ett jobb, min sambo måste ju åxå hänga med, och han har ju jobb här och vi trivs i vår lilla stad.
 
Problemlösning:

Stanna på mitt underbara jobb med min sambo och spara pengar som den lilla smålänning jag e :P

nostalgi utan anledning

Läste att Håkan Hellström ska släppa ett nytt album, av någon kontig anledning blev jag glad. Jag har inte lyssnat på någon av hans nya låtar alls. Det ända albumet jag har lyssnat på e Känn ingen sorg för mej Göteborg. Visst jag ÄLSKAR dom gammla godingarna men jag har ingen anning om hur hans nyare låtar låter...

Nostalgi antar jag...

Bye 4 now

Kaffe och sen jobba

ska snart bort till Bella och dricka kaffe och sen bort till jobbet.
Vi har extremt LITE att göra på jobbet nu så jag får väl ta med mej en tidning så man har något att syselsätta hjärnan med.

Har hittat en ny frisyr som jag skulle vilja ha men vet inte om jag vågar... men jag har väl aldrig bangat på en ny frisyr... jag vet att jag ska lägga i lite slingor till sommaren så jag tar det nog samtidigt. får ringa nina om några veckor...

nää nu ska jag fixa till mej och sen dra mej ut till bilen i detta skitväder.

Bye 4 now

The young VictoriaMin svärmor MÅSTE se denna filmen. Alla som tycker om historiska kosym filmer måste se denna.
Jag e ingen stor beundrare av kunga husen men jag älskade detta.

Underbara miljöer, musik och handlingen höll. annars brukar handlingen komma i skuggan av alla klänningar och stora slott.
Rekomenderas starkt

Bye 4 now


När kommer nästa avsnitt?Satt uppe hela natten igår och tittade på Vampire dairies. Jag har inte tålamod att vänta en vecka på varje avsnitt, så jag e väldigt glad att internett finns.

jag får väl se när nästa avsnitt dyker upp

Bye 4 now

Bild på Eddie- HuliganenÄntligen har vi fått bilderna på Eddie. Denna bilden ska vi få som förstoring. Visst e han söt- vår lilla huligan.

en VÄLDIGT livlig katt. han e i gardinerna, i vår stora benjaminfikus, han äter på våra kaktusar. och inte minst så är han överallt samtidigt. Men han är åxå väldigt älskvärd och hur gosig som hällst.

Bye 4 now

RSS 2.0