Ren och fin :)

Har precis kommit ur duschen, så underbart :)
snart kommer mamma och vi ska sticka till ikea och sen till mobil-verkstan och kolla vad som e fel på min mobil...

När Totte slutar jobba så ska vi till maxi och fylla på kyl och frys. det ekar i vårat kylskåp... riktigt illa. det ända pålägget vi har e kalles och jag kan bara äta kalles om det e till ägg... vilket vi inte heller har :s men det blir det skillnad på i eftermiddag...

nää nu ska jag fixa till mej så får vi se om vi fyndar något på ikea (med mammas personalrabatt)

bye 4 now

äntligen ledig några dagar

Nu är jag äntligen ledig i två dagar, sen e det tbx till jobbet och jobba helg.
i morron ska jag ta det lugnt, städa lite, packa mycket... flyttar snart och vi har packat tre lådor :P

på torsdag kommer det en konsult från Mary Kay och ska informera lite, de e ju inte lätt att leva på en helvtidslön.
efter henne kommer mamma och fikar...

den tredje mars ska jag först ha make up-rådgivning och sedan hudvårdsprovning med några tjejer hemma hos mej... alla har inte svarat än men jag hoppas att alla kan komma.

Annars har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna, livet e som vanligt... jobba, åka hem, sova. denna vintern tar död på mej.
jag spänner mina axlar när jag e ute för det e så svinigt kallt, jag spänner mina axlar när jag kör bil för att det e så förbannatr halt och skymd sikt pga alla gigantiska snöhögar som blir när dom plogar.

jag e grymt trött på Os nu. Hemma e det Os, på jobbert e det Os, i bilen pratar dom bara om Os.
jag har lånat lite historiska filmer av min snälla svärmor- Lena. så när Totte siter vis sin data, då passar jag på att kidnappa tven.



Nu är det bara 3 ½ vecka kvart tills vi får hem den nya lilla killen, vi har enats om att han ska heta Eddie. Uppfödaren pratade om att döpa kattungarna efter karaktärerna i Twilight och då paxade vi edward och då blev det Eddie. Synd bara att han kommer mitt i flytten.

mitten av april så ska vi på en kattutställning med Eddie och Tingeling, Stella får stanna hos svärmor-Lena och alla barnen.
Stella klarar inte riktigt av stressen som blir på utställningarna så hon har det bättre där. Jag vill ju inte att hon ska vara helt ensam en hel helg, det vore ju elakt. Den katten kan ju inte vara själv en halvtimme.
har vi varit och handlat en timme kanske så e hon helt till sej när vi kommer hem, hon "pratar" och rullar på matterna, hon stryker sej längs benen och sirrar på oss som om hon ville skälla på oss för att vi lämnade lägenheten, och då har hon ändå sälskap av Tingeling... jag vill inte ens försöka föreställa mej hur hon skulle bli om han va helt själv...

Nää nu ska jag dra mej ut till köket och sätta igång vattenkokarn, springa ner i tvättstugan och sedan bara ta det lugnt med en kopp grönt (möjligtvis rött) te. känner att jag behöver alla dom nyttiga antioxidanterna som ska finnas i dessa tesorter...Nää nu ska jag dra mej ut till köket och sätta igång vattenkokarn, springa ner i tvättstugan och sedan bara ta det lugnt med en kopp grönt (möjligtvis rött) te. känner att jag behöver alla dom nyttiga antioxidanterna som ska finnas i dessa tesorter...




vårdcentralen tur och retur

va på vårdcentralen idag men hon hade inget nyt att komma med. huvuvärken och min yrsel orsakas av mina extremt spända nackmuskler... men för att få koll på min trötthet och mitt håravfall så tog dom en massa prover... så de e bara att vänta och se vad dom säger om det.

upp och jobba i morron...  ingen sovmorgon för min del, men på torsdag ska jag jobba kväll så då kan man sova lite innan man sticker till jobbet.

bye 4 now

hemma från jobbet

fick ringa och sjukanmäla mej i går kväll, fick en så j***la huvudverk. Jag fick en 1grams panodil av svärmor men inte ens den hjälpte, då e det faan illa.
Så jag ringde till hälsocentralen och hon sa att min läkare hade bara akuttider lediga så jag skulle ringa innan kl 8.00 i morron bitti och då kunna få en akuttid antingen i morron eller på onsdag...
Tur att man inte ska jobba förens på torsdag kväll.

nää nu ska jag iväg och hämta Totte på jobbet och svärmor+ två av tottes syskon på sjukhuset (inget allvarligt, bara en "vanlig koll")

bye 4 now

Hyreskontrakt

Idag var vi och skrev på kontraktet för den nya lghen. så den 15 mars får vi flytta in, som senast. han sa att vi kanske får tillträde innan... GUTT :D

Just nu sitter jag och scrappar en massa alla hjärtansdags kort. ett till mamma, ett till mormor och ett till Totte. Jag måste göra ett grttis-kort till gammelfarmor åxå, och ett till Lisa efter som hon precis har avslutat sin undersköterske-utbildning...
jag upptäckte igår att min favorit stämpel inte riktigt funkar som jag vill så jag får se om Lena kan hjälpa mej.

vi åker i morron till min gammelfarmor i Tibro. kl 7.30 åker vi från mamma, så jag måste åka kl 7.00... På min lediga dag :( de e inte männskligt, jag som älskar att ligga och dra mej i sängen, vakna, sätta igång tv och ligga där i en timme kanske innan jag ens går upp  och fixar te... men de e väl värt det, vi kommer ju fram i god tid.

nää nu ska jag fortsätta scrappa

bye 4 now

vänta med tålamod- inte min starka sida

Paret tyckte verkligen om lgh:en, tjejen älskade köket. så dom skulle tänka på saken och ringa våran hyresvärd ifall dom bestämmde sig för den. så nu e det bara att vänta. och vänta e jag inte bra på. Tålamod glömmde bort mej när jag föddes.

Färgade håret på min darling. det blev riktigt bra... från att vara röd/svart melerad till svart med bara rött skägg :P

bye 4 now

nervös

Jag e så nervös så knäna skakar på mej. tänk om vi blir av med lgh:en redan idag. eller tänk om ingen vill ha den... de e nog inte så troligt med tanke på att den ligger så pass centralt.
Jag ska bara äta klart min frukost, betala lite tradera saker sen ska jag börja bearbeta vårat disk-berg... jag skojjar inte, de ser för jävligt ut i köket.
Disk för hela veckan + lite till, köksbordet e i vardagsrummet, i Tottes tattueringshörna.
Som vanligt så hittar jag inte min kamera annars hade jag laddat upp en bild, tur för er kanske att den har rymt.
Skulle jag fråga Totte om vart den e så har han sten koll på vart den ligger. Jag har koll på hans grejjer och han har koll på mina. Tur att någon har koll på något iaf.

Det ska bli skönt att flytta till något mindre, att bli tvungen att slänga en del saker. garderoben står först på tur, inte så kul :(

nää jag skriver lite till i kväll när dom har vart här och kollat.

bye 4 now

ny frisyr

idag fick jag ett litet ryck och klippte lugg, rätt snyggt faktiskt. nu ska bara resten av håret växa ut. de e något av det tråkigaste med mig så e det mitt val av frisyr. jag klippere det kort så håller jag det kort ett par månader, trötnar på det, låter det växa ut ett halv år tills det e nere vid axlarna sen får jag ett ryck till och klipper det kort. en ond cirkel. jag e nog nöjd med min frisyr ca 4 månader om året, resten av året så e det en tråkig utväxt frisyr som bara hänger.
jag får väl se vad jag gör med det sen när det väl e nere vid axlarna, om ca 4-5 månader :P så tråkigt bara att vänta :S

jag va dum nog att blondera det i sommras, nu e jag brunnet men det som va blonderat e så slitet. inget vidare kul de heller. men men jag får väl toppa det några gånger sen så försvinner det nog.

det jag lägger mest pengar på just nu är hårprudukter, vi får väl se om det gör någon skillnad.

i morron kommer det ett par som ska titta på lghen så om dom kan flytta in tidigare än den 1a maj så vore det fantasktiskt.  men först får vi väl se om dom tycker om stället.

bye 4 now

En kopp kaffe

en kopp kaffe med en kompis kan göra stor skillnad.
Ida tittade förbi tidigare idag och drack lite kaffe.
annars har det inte hänt något alls idag. jag skulle ha gjort en massa men det blev bara inte av.'
nu sitter jag framför tven, i myskläderna och funderar på om jag ska baka kladdkaka eller muffins. men vilket som så måste jag diska först... vi får se.

På söndag ska det nog komma några och kolla på lgh så det blir att städa i helgen...
önska oss lycka till

bye 4 now


en lugn dag

idag har vi bara tagit det lugnt. Tog en lång sovmorron hämtade mina paket på posten. Fick mina ballerinaskor idag- väldigt passande för årstiden. Fick även min jobbarmugg och min nya vår-jacka, åxå passande för denna årstiden.

jag har haft migrän-varning hela dagen. har knaprat i mej så många tabletter som möjligt men inget hjälper. jag får väl se om den har gått övet tills i morron annars får jag sjukskriva mej. man kan inte jobba på en demensavd. som man inte e van vid om man har extrem huvudvärk.

jag har funderat på vad jag skulle jobba med om jag inte hade vart inom vården. frisör e ett allternativ, vetrenärs accistent e något som jag skulle kunna tänka mej.
om jag skulle ta ett drömjobb, elt utan några realistiska tankar så hade det varit chef över ett galleri eller konst museeum, antingen i london eller paris. tänkt att styra över lovren... styra över vilka utställningar som ska visas, när mona-lisa ska dammas :D

jag skulle vilja plugga historia på ett större plan än vad gymnasiet kunde erbjuda, även konst och religion skulle vara intressant. men vart kommer man med det? de e ju mest ett stort intresse.
Arkeolog kanske skulle funka, utforska´gammla samhällen på öland kanske...

nja inget av detta e aktuellt just nu, kanske om ett år eller när jag har fått barn...

bye 4 now


lill-killen





Här e vår nya lilla kille... än så länge e han namnlös men har ni några förslag så sicka dom till mej eller lägg dom som en komentar.

bye bye

Ny dag- Nya möjligheter

Idag har totte och jag varit och tittat på en UNDERBAR tvåa i funkabo. Och vi fick den!!!!
Jag ringde hyresvärden på direkten och sa upp den vi har nu. så den första maj bor vi mycket finare och billigare... det låter som en bra kombo :D
en stor fördel med denna lgh:en e att den har inglasad balkong, ganska stor faktiskt. perfekt till att sitta ute och ta en kopp te, eller ett glas vin. Och katterna kan få gå ut och komma lite närmre naturen :P
det finns bara ett minus med den nya lgh... det finns inte så mycket garderober :( jag kommer inte få plats med alla mina kläder. Här har jag blivit bortskämd med en stor klädkammare + att sovrummet e stort nog att rymma min gigant-byrå. men men jag måste ju rensa iaf. Kanske något passar Tottes lillasyster, hon kan iaf få mina väskor som jag typ aldrig använder.  
Garderobs-bantning bokad i helgen.

Jobbet ringde i morse, så jag ska hoppa in i morron förmiddag, passar mej perfekt.
I morron kväll drar vi upp till oskarshamn och tittar på hocky, AIK-Oskarshamn. Jag vet inte hur vi ska hitta arenan för den ända gången jag har vart i oskarshamn var när jag skulle till Visby och då följer man ju bara skytarna till hamnen. förhoppningsvis så kan Jörgen följa med och han e som en levande gps. har han läst en karta så kan han den vägen sen. jag kan inte ens vägen om jag så har kartan under näsan.

bye 4 now


Munsår :(

jag har ett munsår som driver mej till vansinne. jag tror att det påverkar en nerv för jag e typ öm upp över såret till ögonbrynet/pannan och ner till käken. Allt i "lilnje" med sår-faan skapet.

Nää nu får jag sluta klaga. Jag har precis kommit ur duschen, känns som att jag går på moln.
jag ska försöka slita Totte från CS och få honom att fritera lite bannan och serveras med lite glass.

dessutom så kan jag inte ladda ner när han spelar så han får pausa sen iaf ;)

Ny vecka

En ny vecka, men ingen ny enerige :(
Jag va med en gubbe på sjukhuset idag... inte så jobbigt, det jobbiga e att sitta och vänta på färdtjänsten i 40 min och sen ska chaffissen ta en omväg på en mil för att hämta en tanta till... GAAHH min mage kurrade så jag tror Zazzi i malmö hörde det.

Jag, Totte och mamma va hos Cecilia i går och tittade på vår lilla kille. i och med att jag e lika tekniskt som en vandrande pinne så vet jag inte än hur jag lägger upp bilder men så fort jag vet så kommer det en bild.

Madde och jag ska nog dra och simma snart, hon hade lite ärenden att uträtta först. men jag känner att dröjer det länge till så somnar jag :S jag e svin-trött + att jag vill inte simma efter att vi har ätit. har en massa här hemma att göra åxå.
I kväll blir det grillad kyckling med potatisgratäng och pepparsås, tror jag. om Totte godkänner det.

I morron ska vi antagligen åka och kolla på en lgh, det blir en tvåa ´som e hälften så stor som den vi har nu, men så e hyran bättre åxå.
Vi får väl se, den va ledig från den första mars men vi har ju tre månaders uppsägningstid på den vi har nu så vi får se.

bye bye for now


RSS 2.0